Mercuri Urval

Mercuri Urval

Tiedot yrityksestä

  • Virallinen nimi: Oy MU-Consultants Ab
  • Verkosto: Mercuri Urval
  • Y-tunnus: 0732224-8
  • Perustettu: 1967
  • Henkilöstö: 47
  • Osoite: Mannerheimintie 15 A, Helsinki

Palvelut: Suorahaku / headhunting | Ilmoitushaku / testaus

Mercuri Urval on kansainvälinen liikkeenjohdon konsultointia, suorahakua ja ammattimaista rekrytointia harjoittava yritys. Mercuri Urval työllistää yli 700 ihmistä 25 eri maassa. Koko liiketoiminnan ydin on oikean henkilöstön löytämisessä, valinnassa ja kehittämisessä. Palvelu valikoimasta löytyy myös hallitus- ja johtopalvelut, liiketoiminnan muutoksen johtaminen ja erilaiset valmennukset.

Suorahaun lisäksi yritys tarjoaa myös suorahakua, johdon konsultointia ja johtamis-strategiaan littyviä palveluita.

Heidän mukaansa yksi suurimmista tämän päivän ylimmän johdon haasteista on löytää yritykseen uusia avainhenkilöitä jotka tekevät organisaation liiketoiminnan kannalta kriittisiä päätöksiä.

Historia ja taustat

Yritys on perustettu Ruotsissa vuonna 1967 Hakan Erikssonin toimesta. Hänen mielestään ihmisten persoonallisuusominaisuudet ovat ratkaisevia tekijöitä hänen ammatissa menestymiseen. Tämän takia hän kehitti jo 1960-luvulla erilaisia diagnostiikkamenettelyjä joilla voitiin tunnistaa henkilöiden persoonallisuuspiirteet ja avaintekijät. Näiden tekijöiden kautta voidaan arvioida henkilön soveltuvuutta työtehtäviin tehokkaammin.

Mercuri Urval on myös ensimmäinen henkilöstönkonsultointiin erikoistunut yritys joka sai DIN 33430 -sertifikaatin standardin mukaisille soveltuvuusdiagnoosiprosesseille.

Yhteystiedot:

Mercuri Urval kokemuksia ja arvostelut

Onko sinulla kokemuksia yhteistyöstä Mercuri Urvalin kanssa? Olitko tyytyväinen hintaan, tarjouspyyntöön tai palveluun? Voit jättää meille anonyymin arvostelun osoitteeseen review@suorahaku.org. Asiattomat kommentit jätetään huomioimatta.